The Last 600 campagne

600 pixels - 600 PR vensters   Word ook deelnemer aan The Last 600 campagne


Er leven nog slechts 600 zwarte jaguars in het wild. Dit aantal illustreert de onzekere leefsituatie van de jaguar maar bovenal de zorgelijke staat van het gehele ecosysteem van het Amazone regenwoud en de Cerrado-savanne in Brazilië. Deze ecosystemen zijn ook van levensbelang voor de mens.

De fotowand op de BJF campagnesite ‘Thelast600’ bestaat uit 600 genummerde pixels of ‘vensters’. Als een venster verkocht is, wijzigt de kleur van ‘ontbost grijs’ naar ‘junglegroen’. Pas wanneer alle 600 vensters verkocht zijn, zal de volledige afbeelding van het groene Amazone regenwoud - onderdeel van het Araguaia-corridorgebied - zichtbaar worden.

Uw eigen PR-venster
Alle 600 vensters herbergen een uniek PR-venster. Als u op een venster klikt, ziet u een persoonlijke videoboodschap van de deelnemer. Dit is een fantastisch middel om uw sociale en maatschappelijke betrokkenheid te delen met vrienden, relaties en klanten. En er is nog meer!

Win een reis naar het Braziliaanse regenwoud
De top-10 deelnemers met de meest creatieve en originele videoboodschap die ook anderen inspireert mee te doen, maken kans op een volledig verzorgde reis naar het corridorgebied in het Braziliaanse regenwoud.

Uw eigen jaguarbeeld
Als deelnemer van ‘TheLast600’-campagne, ontvangt u ook een uniek beeldje van de zwarte jaguar. Elk beeld is handgemaakt, draagt het nummer van uw PR-venster en is ontworpen door de bekroonde beeldhouwer Chris Tap. 

Limited edition: 600
 
Uniek: Elk beeld is individueel handgemaakt.
 
Design:       Bekroonde beeldhouwer Chris Tap
 
Inbegrepen: Certificaat van echtheid & nummer van uw PR-venster op het beeld.
 
Verpakking: Stijlvolle kartonnen doos met BJF design
 
Materiaal sokkel: Massief marmer
 
Materiaal ogen: Onyx edelstenen
 
Afmetingen: 10 cm (b) x 12 cm (h) x 16 cm (l)


   

 
Word ook deelnemer aan TheLast600’-campagne. U ontvangt de titel 'Supporting Friend' of 'Corporate Friend' van de The Black Jaguar Foundation en draagt bij aan het realiseren van de Araguaia Nature Corridor.

U ontvangt het volledige Supporting Friend pakket: uw eigen PR-videovenster op TheLast600.org, een uniek beeld van de zwarte jaguar, een aluminium ‘Supporting Friend’-poster en u maakt zelfs kans op een volledig verzorgde reis naar het Braziliaanse Amazonegebied!

Bedrijven kunnen 'Corporate Friend' worden en ontvangen aanvullende voordelen. Lees hier alles over het Corporate Friend pakket.

Maar nog belangrijker is dat uw donatie helpt bij het realiseren van de Araguaia-corridor in Centraal Brazilië: de langste biodiversiteitscorridor ter wereld en een van de meest ambitieuze herbebossingsprojecten in Zuid-Amerika.


Reserveer uw eigen PR-venster op TheLast600.org
Vul hier het formulier in om uw eigen venster te reserveren op TheLast600 en word Supporting Friend of Corporate Friend van de Black Jaguar Foundation.


 


  


 

Campagne details en algemene voorwaarden
Lees hier de meest gestelde vragen over TheLast600-campagne. U vindt hier ook de algemene voorwaarden voor het winnen van een van de 10 prijzen, zoals de volledig verzorgde reis naar het corridorgebied in de Braziliaanse Amazone.Sponsor partner van de campagne website
Het design en de ontwikkeling van de campagne website TheLast600 is volledig gesponsord door het bedrijf Pixelindustries in Haarlem.
Klik hier naar de Pixelindustries video testimonial op venster #432.