Veelgestelde vragen en antwoorden   Word ook deelnemer aan The Last 600 campagne


Voor wie is deze campagne georganiseerd?
Met zijn relatief lage donatie drempel, biedt deze campagne kleine en middelgrote bedrijven ook de mogelijkheid om de BJF en haar projecten te ondersteunen door Corporate Friend te worden. Maar ook particulieren, die wij willen belonen voor hun donatie met een waardevol Supporting Friend pakket.


Procedure na het invullen van het reserverings-formulier?
U ontvangt een bevestiging van uw reservering en van het nummer van uw PR-venster. Na ontvangst van uw donatie van € 1.000 (Supporting Friend) of € 5.000 (Corporate Friend) gaan wij aan de slag om uw pakket klaar te maken. U ontvangt de bescheiden persoonlijk in Nederland, of per koerier buiten Nederland.

Hoe plaats u uw eigen videoboodschap op de BJF-website?

  1. Maak een video-testimonial van maximaal 45 seconden waarin u uzelf of uw bedrijf introduceert en waarin u uw deelname motiveert aan de ‘last 600’- campagne van de Black Jaguar Foundation. Uw bijdrage mag zowel  zakelijk als creatief zijn. Het is uw persoonlijke visitekaartje naar de buitenwereld!
  2. Upload uw video op Vimeo of Youtube en stuur ons de url. Wij maken vervolgens de link naar het venster op onze eigen website.
  3. Foto als jpg-file. Afmeting : 400x160 pixels.
  4. Beschrijving van uw motivatie om deel te nemen aan de BJF-campagne ( maximaal 40 woorden ).
  5. Stuur uw bijdrage naar: info@black-jaguar.org

Welke prijzen kunt u winnen?

  • Een 6-daagse reis voor 2 personen naar centraal Brazilië om alles te weten te komen over de voortgang en realisatie van de 2.600 kilometer lange corridor. U wordt begeleid door bekende biologen van het Jaguar Conservation Fund. Kortom: een wildlife-reis die u niet snel zult vergeten met als doel natuurbescherming! De prijs is inclusief vlucht, vervoer, hotelaccommodatie en gidsen.

Hoe kunt u deze aansprekende prijzen winnen?
Na ontvangst van uw donatie doet u automatisch mee aan het wedstrijd-element. De persoon of het bedrijf
die de meest creatieve en originele videoboodschap maakt die ook anderen inspireert mee te doen, maakt kans op een volledig verzorgde reis naar het corridorgebied in het Braziliaanse regenwoud.

Regels en voorwaarden
1. De promotiecampagne die door de deelnemers zelf wordt bedacht en gerealiseerd om in aanmerking te komen voor de prijzen, dient het algemeen maatschappelijke belang. Het resultaat van de promotiecampagne van de deelnemers is namelijk bekendheid genereren en fondsen werven ten gunste van de projecten van de BJF.

2. In uw video-boodschap kunt u ook uw eigen merk of bedrijf betrekken. Uiteindelijk moet het leuk zijn om uit te voeren en overtuigende resultaten opleveren, zodat uw bedrijf er zelf ook baat bij heeft.

3. Een onafhankelijke marketing & reclame-jury zal de winnaars selecteren. De winnaars worden door BJF via e-mail, deze website en social media bekend gemaakt, 1 week nadat alle 600 jaguarbeelden een ‘thuis’ hebben gekregen.


Klik hier voor een overzicht van alle voorwaarden.
 

 
Word ook deelnemer aan TheLast600’-campagne. U ontvangt de titel 'Supporting Friend' of 'Corporate Friend' van de The Black Jaguar Foundation en draagt bij aan het realiseren van de Araguaia Nature Corridor.

U ontvangt het volledige Supporting Friend pakket: uw eigen PR-videovenster op TheLast600.org, een uniek beeld van de zwarte jaguar, een aluminium ‘Supporting Friend’-poster en u maakt zelfs kans op een volledig verzorgde reis naar het Braziliaanse Amazonegebied!

Bedrijven kunnen 'Corporate Friend' worden en ontvangen aanvullende voordelen. Lees hier alles over het Corporate Friend pakket.

Maar nog belangrijker is dat uw donatie helpt bij het realiseren van de Araguaia-corridor in Centraal Brazilië: de langste biodiversiteitscorridor ter wereld en een van de meest ambitieuze herbebossingsprojecten in Zuid-Amerika.


 

Hartelijk welkom BJF Friends

<= Terug naar vorige pagina